|
||||||||||
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi mampsa | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Uprzejmie prosimy o ocenę i komentarz na temat realizacji zamówienia
w sklepie mampsa.pl oraz o recenzję dotyczącą zakupionych produktów. W kilku zdaniach prosimy ocenić: - realizację zamówienia: kontakt, wysyłka, czas dostawy, itp. - zakupione produkty: ocena zadowolenia z zakupów, uwagi, itp. - ocena sklepu: ocena pozytywna / neutralna / negatywna - stopień zadowolenia: w skali od 1 do 10 ! Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie opinie. Dzięki nim będziemy w stanie naprawić ewentualne błędy i utrzymywać wysoki poziom obsługi. Osóby, które zamieszczą swój komentarz do zamówienia (nawet negatywny) mogą liczyć na firmowe upominki i gadżety z serwisu mampsa.pl ! serdecznie pozdrawiamy, zespół mampsa.pl |
|
|
||||
|
||||
|
Transakcja została przeprowadzona bardzo sprawnie. Jestem bardzo zadowolona z książki, którą otrzymałam. Jak najbardziej oceniam ten sklep pozytywnie, a mój stopień zadowolenia to 10!
Dorota, antalia@interia.pl, 2007-02-07 17:52:19 |
|
|
||||
|
||||
|
Profesjonalna, błyskawicznie przeprowadzona transakcja. Miły i rzeczowy kontakt, świetny towar, 100% uczciwości. Jestem pozytywnie zaskoczona taką dbałością o klienta. Wystawiam ocenę bardzo pozytywną, zadowolenie na 10!
Jola, lolkat3@hotmail.com, 2007-02-07 21:20:52 |
|
|
||||
|
||||
|
Miła, rzeczowa i profesjonalna obsługa, dzięki czemu zakupy w tym sklepie są prawdziwą przyjemnością. Polecam każdemu. Stopień zadowolenia - 10!
Krzysiek, komekxxl@op.pl, 2007-02-07 23:33:18 |
|
|
||||
|
||||
|
Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo dobry kontakt mailowy, szybka realizacja warunków transakcji. Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru oraz samej obsługi. Gorąco wszystkim POLECAM! A mój stopień zadowolenia to oczywiście 10.
Ala, agoralsowa@wp.pl, 2007-02-08 07:26:12 |
|
|
||||
|
||||
|
Kupiłem książkę o psach.
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Miły prezent na gwiazdkę. Polecam, ocena 10. Andrzej, prokmajk@wp.pl, 2007-02-08 08:54:07 |
|
|
||||
|
||||
|
Szybka realizacja zamówienia.Ocena bardzo pozytywna.POLECAM.
Zdzisław, zkuzniak@xl.wp.pl, 2007-02-10 09:53:38 |
|
|
||||
|
||||
|
Transakcja przeprowadzona bardzo szybko.Książka jest bardzo interesująca moja ocena 10+.SKLEP GODNY POLECENIA!!
Justyna, justyna6690@wp.pl, 2007-02-10 13:45:22 |
|
|
||||
|
||||
|
Jestem zadowolony z zakupionej książki, miła obsługa szybka dostawa. Polecam tą firmę
Kamil, barbarez@ksgr.pl, 2007-02-13 00:48:23 |
|
|
||||
|
||||
|
Nie ukrywam swojego zadowolenia , bardzo szybki kontakt z zamawiającym, sprawna obsługa , profesjonalizm na najwyższym poziomie , zamówienie zrealizowane następnego dnia od wpłaty , Super . Oceniam na 10. Gorąco polecam wszystkim.
Edyta, edka@poczta.onet.pl, 2007-02-16 12:42:46 |