|
||||||||||
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi mampsa | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Które czasopismo chętniej czytacie?
![]() Ja wolę MP - jest tam dużo wiadomości o rasach [popularnych i rzadko spotykanych], porady, opowiadania czytelników i ich sposoby na dany problem, ciekawie i czytelnie sformułowany tekst To tylko moje zdanie, każdy może mieć inne Wypowiadajcie się ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Zbieram zarówno Mojego psa, jak i Przyjaciela Psa.
Obydwie gazety bardzo mi się podobają i nie mogłabym wybrać która z nich jest bogatsza w informacje.
|
||||
|
||||
|
Ja tak od czasu do czasu kupuje MP...osobiście bardziej przypadła mi do gustu
![]() Przyznam bez bicia, że gdybym miała wybrać pomiędzy zabawka dla psa a gazeta wybrałabym zabawkę ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Chadzam do empiku, żeby przejrzeć psie gazetki. Jeśli jakiś temat mnie zainteresuje, a nie mam czasu przeczytać - kupuję daną gazetę.
Kiedyś zbierałam każdy nr MP i PP, nawet jakiś konkurs udało się wygrać. Teraz sporadycznie, czasem jednak naprawdę przydatne informacje można i w jednej i drugiej gazecie znaleźć. ![]()
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]()
|
||||
|
||||
|
Czasem można z obu wyszperać dość fajny artykuł. Bardzo podoba mi się seria ze sportem w MP. Porady, dużo zdjęć i wskazówek. Czytam obie. Uzupełniają się
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja kupuję Mojego Psa
W ostatnim numerze pięęęęęęęękne zdjęcia husky![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Do zeszłego roku kupowałam obie gazetki regularnie. Potem mi się trochę znudziło i teraz zaglądam na tanie gazety, gdzie można dostać je za połowę ceny z miesięcznym opóźnieniem. A w kiosku to biore jeśli jest jakiś ciekawy dodatek, np kalendarz. Różnice - jak dla mnie w PP jest więcej ładnych zdjęć, a w MP więcej do poczytania, ale w sumie oba pisma mi sie podobają. No ale zgadzam się z Sylwią - zabawka dla piesia i tak jest na pierwszym miejscu
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja w miarę możliwości systematycznie kupuję oba miesięczniki.
![]() |