forum dyskusyjne mampsa.pl
Szkolenie i WychowanieSklep dla PsówKatalog KynologicznyForum DyskusyjneEncyklopedia Ras PsówBlog o Psach

Wróć   Pies i Ty | Forum mampsa.pl - pytania, problemy, odpowiedzi, porady, wskazówki. > Twoim zdaniem > Oceny produktów dla psów
Zarejestruj się Blogi mampsa FAQ Lista użytkowników Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz Przeczytane Fora

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 18-12-2008, 20:16
frycia frycia jest offline
nowy uczestnik forum

Domyślnie Legowisko

Nie ma jeszcze takiego wątku na forum , a wydaje mi się dość istotną sprawą to gdzie sypia nasz pupil .Osobiście mam labradora , przerabiałam już kilka rodzai legowisk , od wiklinowych , przez kocyki po wypłenione gąbką materace , wszystko było pożerane aż do momentu kiedy nie wpadłam na Nadmuchiwane legowisko , polecam wszystkim !
Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-12-2008, 22:37
borderek borderek jest offline
miłośnik psów

Notatki w blogu: 28
Wyślij wiadomość Gadu Gadu do borderek
Domyślnie Odp: Legowisko

U nas od paru lat świetnie sprawdza się taki ponton:
http://www.bimbay.pl/ponton.htm
Stary 20-12-2008, 20:18
Awatar fionka
fionka fionka jest offline
cudowny właściciel

Imię psa: Inu
Notatki w blogu: 5
Wyślij wiadomość Gadu Gadu do fionka

Inu śpi na łóżku, przedtem miał kartonowe i zjadł (takie na pierwsze dni) i wyścielenie mu z niego zostało (coś pod sweterek) a szkoda, że nie śpi na legowisku... Ale co tam:P
Stary 27-12-2008, 20:53
Awatar Kaja10014
Kaja10014 Kaja10014 jest offline
miłośnik psów

Imię psa: Sopel
Wyślij wiadomość Gadu Gadu do Kaja10014

Sopel ma kojec, który był kupowany z poduszką, niestety poduszki już nie ma. XD
Stary 29-12-2008, 20:06
Awatar phillips96
phillips96 phillips96 jest offline
cudowny właściciel

Imię psa: Atos
Notatki w blogu: 1
Wyślij wiadomość Gadu Gadu do phillips96

mój pies śpi na miękkim kocyku przy kaloryferze
Stary 02-01-2009, 11:57
Awatar korkowa
korkowa korkowa jest offline
opiekun forum mampsa.pl

Imię psa: Kora, Kaja, Rexus
Notatki w blogu: 38
Wyślij wiadomość przez Yahoo do korkowa Wyślij wiadomość przez Skype™ do korkowa Wyślij wiadomość Gadu Gadu do korkowa

Moja suka śpi tam gdzie boksera miejsce, na najbardziej sprawdzonym w świecie legowisku- na łóżku
Kajkowej za gorąco na wyrku- śpi na poduszce od fotela, a Rexowe śpi w budzie- z własnego wyboru

Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-01-2009, 09:50
Awatar sybla & haki
sybla & haki sybla & haki jest offline
miłośnik psów

Imię psa: Haker
Wyślij wiadomość Gadu Gadu do sybla & haki

Bulle nie są wymagajace co do legowiska - jakiś zwykły fotel albo kanapa wystarczą , łózko też jest OK.
A poważnie mówiąc - u nas sprawdzają się jedynie kilka razy złożone koce, reszta wcześniej czy później zostanie zeżarta. A te koce i tak są wiecznie w różnych dziwnych miejscach, bo pies ma interesujące pomysły na to, gdzie akurat jest fajnie spać . Komendę na miejsce owszem, zna, wykonuje, ale czasami na tymże miejscu kocyków brak...
Kilka fotek dokumentalnych:
najczęstsze sposoby

Pan się nada też... pod warunkiem, że jest na łóżku

jak byłem mniejszy, to się mieściłem na misiu

Ostatecznie

A tu taki kaprys miałem
Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-03-2009, 09:48
Awatar aga900
aga900 aga900 jest offline
kocham psy

Notatki w blogu: 1
Wyślij wiadomość Gadu Gadu do aga900

Ja mam legowisko pół na pół własnej roboty. Więc tak: kupiłam taki dywanik, "opatuliłam" dywanik kocem, koc zawinęłam w taki materiał, który nie przepuszcza moczu na materiały pod nim (z własnego dzieciństwa ) i uszyłam (z mamą, bo ja tam szyć nie znoszę ;/) trzy poszewki: jedną w kości, jedną w budy i piłki no i trzecią w reksie (miałam kiedyś taką pościel i były na niej takie malutkie Reksie (te z bajki) i powycinałam ). Sprawdza się bardzo dobrze, a Kora (mój psiak) uwielbia na tym spać . Oczywiście łóżko też jest wolne, co piesio bardzo często wykorzystuje . Przecież, jaki pisali w PP (gazeta Przyjaciel Pies, jak ktoś nie wie) w artykułach "Historia pewnej znajomości" (to o tym psie Kubie) właściciele psów dzielą się na dwie grupy: Ci, którzy śpią z psem i Ci, którzy się do tego nie przyznają
Wyjątkiem są moi dziadkowie, ale oni się nie liczą, są jacy są.
Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-06-2009, 16:37
Awatar Ferdulka
Ferdulka Ferdulka jest offline
cudowny właściciel

Imię psa: Ferdek, Ferdynand, Ferdulka, Ferdzinek
Notatki w blogu: 2
Wyślij wiadomość Gadu Gadu do Ferdulka

Moj Ferdulka ma swoje legowisko juz sie do niego przyzwyczail i sypia grzecznie w nim. moim skromnym zdaniem pies powinien miec swoje poslanie by przyzwyczail sie do tego ze to legowisko jest jego miejscem nie tylko na odpoczynek ale i na spanie.
Stary 28-06-2009, 23:20
Awatar Westik
Westik Westik jest offline
cudowny właściciel

Imię psa: Filip

Fifi ma takie zyczajne owalne legowisko. Kiedy był mniejszy spal w nim,a teraz preferuje szafe w domu
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Skocz do forum