|
||||||||||
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi mampsa | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ze względu na małą liczbe zgłoszeń , zarząd Firmy sam postanowił wybrać zwycięzców:
1 Miejsce za rysunek agatasz@vp.pl 1 Miejsce zzasiadczyk zzasiadczyk@tlen.pl 2 Miejsce paulinakarolinaw paulinakarolinaw@gazeta.pl 3 Miejsce asskaa@onet.eu Nagrody zostaną wysłane pocztą. Ostatnio edytowane przez www.hipovet.com : 07-04-2010 - 11:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Jakiej wielkości ma być zdjęcie i czy potrzebne są jakies dodatkowe informacje?
|
||||
|
||||
|
Min. wielkość zdjecia to 800x600, kilka słów o pupilu. Dodatkowo niezbędne do uczestnictwa w konkursie są dane teleadresowe. Dzisiaj powinien zostać dodany regulamin konkursu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy moje zdjęcie doszło?,ja wysyłałam mojego psiaka
|
|
|
||||
|
||||
|
PROSIMY O WPISYWANIE W TEMACIE MAILA : KONKURS i oczywwiscie wysyłamy zdjęcia i rysunki na konkurs@hipovet.com
Ostatnio edytowane przez www.hipovet.com : 18-12-2009 - 11:51. |
|
|
||||
|
||||
|
wysłałam moją psinkę doszło moje zgłoszenie?
|
|
|
||||
|
||||
|
od kiedy będzie można głosować w konkursie?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zgadzam się z przedmówcą, kiedy można będzie głosować na zdjęcia?
|
|||
|
|||
|
Nie chce tu nikogo oceniać ale wygląda na to, że Hipovet najzwyczajniej nas oszukał
![]()
|
||||
|
||||
|
Ze względu na małą liczbe zgłoszeń , zarząd Firmy sam postanowił wybrać zwycięzców:
1 Miejsce za rysunek agatasz@vp.pl 1 Miejsce zzasiadczyk zzasiadczyk@tlen.pl 2 Miejsce paulinakarolinaw paulinakarolinaw@gazeta.pl 3 Miejsce asskaa@onet.eu Nagrody zostaną wysłane pocztą. |