|
||||||||||
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi mampsa | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Książka skierowana jest przede wszystkim do osób zajmujących się konsultacjami. Stanowi kompendium wiedzy na temat psiej agresji, zawiera analizę przypadków agresji, wyjaśnienie, przyczyny i oceny zachowań oraz programowanie zmian. W załączniku słowniczek i arkusze raportowania - dla mnie bezcenna
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hm.. nie znam tej książki. byc może kiedyś przeczytam. jak dotąd znałam na razie "Agresję u psów" Joela Dehasse..
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Bardzo dobra książka ale dla osób trochę bardziej zaawansowanych tematycznie, dla zwykłych opiekunów psów do poczytania raczej niektóre rozdziały |
|
|
||||
|
||||
|
hm... ciekawe. nie pomyślałam jeszcze by jakaś książka o psach była dla mnie za trudna... czytałam już wystarczająco trudne książki o psach , a wiele zrozumiałam
![]() sorry za spam. może przeczytam..
|
|||
|
|||
|
a nie, nie tyle trudna, ile nie każdy opiekun psa potrzebuje tak szerokich wykładów o agresji, może poza opiekunami agresorów
![]() W książce jest wzmianka o planowanym wydaniu w wersji okrojonej, zawierającej informacje najbardziej przydatne osobom wychowującym swoje psy. Pozdrawiam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Myślę że trzeba się wczuć w tą książkę - trudna.
No ale nie znam tej książki. ![]() |