|
||||||||||
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi mampsa | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Moja Abi umie narazie tylko kilka :
Komendy: -siad -leżeć -daj łapę -zostań Sztuczki ( takie marne ) : -przybij pionę -czołgaj się i uczymy się turlaj się ![]() Jakie sztuczki umieją wasze psy ? ![]()
|
||||
|
||||
|
Ja mam Jamnika ma na imie Kacper
Umie: -Siad -Stój -Chodź -Daj łapke -Daj głos Uczy się: -Turlania się
Ostatnio edytowane przez olenka8181 : 30-01-2010 - 19:29. |
|
|
||||
|
||||
|
Nie słyszałam jeszcze o sztuczce wyścigi.
![]() Słyszał ktoś o tym ? ![]()
|
||||
|
||||
|
Sara za to umie :
- slalom do przodu - slalom do tyłu - okrążenia mnie tyłem - sztuczka ,, krec " pies obraca sie 180 stopni i idzie tyłem - zdechł pies - proś (siedzenie na tylnych lapkach) - czołgaj - ukłon - gra w łapki - ence pence - szukaj - odmawianie pokarmu - krok hiszpański - ósemka - skok na plecy - skok na ręce - różne skoki (nie bd ich tu wypisywać bo jest ich troche) - zamknij drzwi - merdaj - balansowanie zabawką na pyszczku - głos - łapa (prawa lewa) - do mnie - siad - na miejsce - waruj/leżeć - łap frisbee - wstydź sie - obrót - wchodzenie na miednice - wchodzenie do miednicy - wchodzenie tylnymi łapkami na kolumnę z książek (jeszcze nie wysoką bo sie dopiero uczymy) - daj buzi - przybij piatke - przybij żółwika - papa ! Tyle z tych które pamiętam . Pozdrawiam . |
|
|
||||
|
||||
|
Nika umie:
- siad - połóż się - daj łapę/piątka/żółwik - daj buziaka - poproś (kładzie przednie łapy, tyłek u góry ^^) - foka (utrzymanie smakołyka na nosie) - turlanko - przytul się - slalom - dotknij - zostań - chodź - przynieś/odłóż - zrób śmierć Aha, i wszystkiego (oprócz siadu i leżenia), Nika zaczęła się uczyć w marcu 2009, czyli w wieku 6 lat. To chyba najlepszy dowód na to, że nie tylko młodego psa można czegoś nauczyć ![]() Ostatnio edytowane przez Agata94 : 03-04-2010 - 12:34. |
|
|
||||
|
||||
|
Mój piesek umie:
- Siad - daj łapę (jedną i drugą) - Leżeć - śmierć - daj całusa - przeturlaj się - poproś - zostań - zostaw (przez 15 sekund) - do pyszczka I wiele innych ![]() Ostatnio edytowane przez Psiara09 : 04-03-2010 - 16:19. Powód: Umie 15 komend |