|
||||||||||
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi mampsa | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
A co to za smakołyk?
Może psiakowi już się znudziły te smakołyki, kup jakieś inne, mieszaj.
|
||||
|
||||
|
zwykle psie ciasteczka i mojemu psu nie smakuja
, niedawno przysmaczkiem byly paroweczki a teraz znow przerzucil sie na zolty ser.![]() Mysle ze ty tez musisz zmieniac psu przysmaki i wtedy pies sam ci "da znac" co mu smakuje. Pozdrawiam
|
||||
|
||||
|
Nie kazdy pies wszystko lubi
Wcześniej je jadł? Czy teraz przestał? |
|
|
||||
|
||||
|
na począdku kupiłam mojemu psu jeden rodzaj -wogóle nie chcił ich jeść
za drugi raz kupiłam mu różne smakołyki i teraz je zjada .Może twój pies chce jeść smakołyki tylko inne . |
|
|
||||
|
||||
|
Myślę że twój pies tak jak mój lubi jeść to co jesz ty.
Nie chce jeść psich przysmaków bo wie że twoje są lepsze. Ale nie polecam sera żółtego. On szkodzi psom !! |
|
|
|||
|
|||
|
Ja myślę, że kawałeczki żółtego sera używane tylko przy szkoleniu psu nie zaszkodzą. Jeśli to jest dla niego dobrym motywatorem... Oczywiście nie polecam często i podawania sera jako dania głównego.
Możesz też spróbować suszonego kurczaka (takie kawałki można zrobić samemu w piekarniku , ja czasem używam łososiowych smakołyków dla kota, są od niedawna w sklepach, takie większe granulki, a w słoiczkach mieszane małe psie kosteczki smakują chyba każdemu psiakowi .Jeśli na codzień karmisz psa suchą karmą, to zamiast dawać mu w misce, podaj w czasie szkolenia ![]() Powodzenia! |