forum dyskusyjne mampsa.pl
Szkolenie i WychowanieSklep dla PsówKatalog KynologicznyForum DyskusyjneEncyklopedia Ras PsówBlog o Psach

Wróć   Pies i Ty | Forum mampsa.pl - pytania, problemy, odpowiedzi, porady, wskazówki. > Zobacz koniecznie > Mordo ty moja
Zarejestruj się Blogi mampsa FAQ Lista użytkowników Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz Przeczytane Fora

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08-07-2010, 15:52
Psiara888 Psiara888 jest offline
miłośnik psów

Imię psa: Badi
Notatki w blogu: 5
Talking Badi

WITAM WSZYSTKICH W IMIENIU SWOIM I BADIEGO! Jestem Psiara888, mam 11 lat i zalogowałam się tu przed wczoraj. Mój pies wabi się Badi. Jest miły i kochany. Mam wspaniałego psa. 30.09.10r. skończy 6 lat. Na tym [COLOR="Cyan"wątku możecie pytać o wszystko co jest związane z Badim. Możecie też dawać mi rady gdybym miała pytania. ŻYCZYMY MIŁYCH CHWIL NA TYM WĄTKU: Psiara888 i Badi![/color]WCHODŹCIE TEŻ CZASEM NA WĄTEK "Jak mam nauczyć Badiego slalomu między nogami?" !!!

Ostatnio edytowane przez Psiara888 : 10-07-2010 - 14:06. Powód: Badi! Ha, ha, ha!
Odpowiedź z Cytatem

Narzędzia wątku
Wygląd

Skocz do forum